Ruilen en Retourneren

Bij Baby-Dump bieden we de mogelijkheid een artikel binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Je zult diverse redenen kunnen hebben voor retour zenden van een artikel. Voor een goede afwikkeling vragen we je het onderstaande retourformulier zo compleet mogelijk in te vullen, en de zending af te leveren bij een postkantoor bij jou in de buurt.

 1. Download één van onderstaande pdf formulieren en print deze uit.
 2. Vul het formulier zo volledig mogelijk in.
 3. Knip het adresveld (aangegeven met schaar) af en plak deze op de doos.
 4. Voeg een kopie van de aankoopfactuur bij in de doos.
 5. Het retourformulier wat overblijft kan samen met de factuur in de doos gestopt worden.
 6. Plak de doos zorgvuldig dicht.
 7. Breng de doos bij een Postkantoor bij jou in de buurt.
 8. Jouw pakket wordt verstuurd. Bewaar het kenmerk (barcode) van verzending goed.

 

Annuleren / Ruilen
Indien je een artikel wilt ruilen of de bestelling wilt annuleren, kan dit altijd binnen 14 dagen na aflevering van je bestelling.* De termijn van 14 dagen gaat in op de dag, na aflevering van je bestelling. Bestaat je bestelling uit meerdere deelleveringen dan gaat de termijn van 14 dagen pas in na levering van het laatste product. Wanneer je de gehele  bestelling wilt annuleren zal het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten van de heenzending van de bestelling door ons binnen 14 dagen teruggestort worden. Deze termijn start op het moment dat je aangeeft een artikel retour te gaan sturen. Tevens is het mogelijk om binnen 14 dagen na aankoop je bestelling te retourneren of te ruilen in één van onze winkels.

>> Download retourformulier Baby-Dump

Je kunt ook gebruik maken van het Europese modelformulier voor herroeping.

>> Download Europees modelformulier

Beschadigd / incompleet geleverd
Heb je een beschadigd/verkeerd artikel ontvangen of is het artikel incompleet geleverd dan kun je dit binnen 14 dagen kosteloos retourneren, informeer bij onze klantenservice naar ons serviceformulier. In dit geval kun je de bestelling retourneren en ontvang je binnen enkele dagen na ontvangst van de retourzending het juiste artikel. Artikelen die bezorgd zijn met de Baby-Dump bezorgservice kunnen doorgaans niet per post retour gestuurd worden, wij vragen je in dit geval contact op te nemen met onze klantenservice via service@baby-dump.nl of telefoon +31-(0)499-460800.

Verwerkingsproces retournering

Op het moment dat je het artikel retour stuurt, duurt het altijd even voordat deze door ons in ontvangst genomen kan worden. Normaliter duurt het 2-3 werkdagen voordat het pakket door PostNL wordt afgeleverd. Zodra het pakket bij ons is afgeleverd, wordt deze uiteraard zo spoedig mogelijk verwerkt. Ons streven is om dit af te handelen binnen 1-3 werkdagen, mits het artikel voorradig is. Bij annulering ontvangt je zo snel mogelijk en uiterlijk met 14 dagen na ontbinding het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten van de heenzending retour, mits het de complete bestelling betreft.

Teleurstellende zwangerschap
Bij een teleurstellende zwangerschap kun je de ongebruikte artikelen retourneren naar Baby-Dump. Na ontvangst van de artikelen ontvang je van ons het volledige aankoopbedrag terug. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.


*Voorwaarden

 • Artikelen mogen enkel binnen 14 dagen na ontvangst retour gestuurd worden.
 • In gebruik genomen voedingsartikelen kunnen niet retour gestuurd worden.
 • Stuur de artikelen compleet (inclusief alle toebehorende items bij het artikel) retour in de originele staat en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking. Bij beschadigde of incomplete artikelen zijn wij genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. Daarom adviseren wij je om te allen tijde de geleverde toebehoren te bewaren.
 • Indien je een artikel retour stuurt vanuit België kan dit enkel met PostNL België of de Belgische standaardpost (geen koeriersdiensten).
sluiten

Baby-Dump maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.